Méér dan een
freelance SEO tekstschrijver

Online matchmaker in een notendop

Geen zin om te lezen? Dit ben ik in een notendop: communicatie, scrum, online, strategisch, doelgroepgericht, méér dan een freelance SEO tekstschrijver, commerciële duizendpoot, taal, creatief, inlevend, nieuwsgierig, leergierig, concreet, doelgericht, co-creatie, transparant, verantwoordelijk, samenwerking, flexibel, accuraat, practice what you preach.

Mijn eerste opdracht was voor de timmerman op de hoek van de straat. Hij had nog geen website en ik wilde mijn portfolio opbouwen. Ik trok als freelance SEO tekstschrijver de stoute schoenen aan, belde hem op, deed hem een voorstel dat hij niet kon weigeren. Dit was het begin van Karen Metselaar: online matchmaker. Ik stel me graag persoonlijk aan je voor.

Neem direct contact op

Vanuit verbinding

Persoonlijk contact en oprechte verbinding vind ik heel belangrijk. Met mijn opdrachtgevers, maar ook namens mijn opdrachtgevers met hun doelgroep. Daarom besloot ik na een paar jaar actief te zijn geweest als freelance SEO tekstschrijver om mijn horizon te verbreden en méér te doen. Het draait immers om de kwaliteiten die ik in huis heb en de resultaten die ik lever. Mijn focus ligt op online, IT, techniek, co-creatie, draagvlak, structuur, het gedrag van de doelgroep en schaalbare acties. De output? Strategische communicatie bijvoorbeeld in de vorm van een website, intranet, online portal, applicatie of platform of content die hiermee samenhangt zoals websiteteksten, een blog of referentiecasus.

Freelance SEO tekstschrijver en meer

Ontwikkeling en groei

Ontwikkeling is iets wat mij boeit. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De digitale transformatie, transities dankzij optimalisaties, groei door inzicht; daar hou ik mij graag mee bezig. Ik ben opgeleid in Taal & Communicatie aan de UvA (BA) en gespecialiseerd aan de VU in Mediapsychologie (BSc). Ik geloof dat je alleen iets aan kennis hebt als je het praktisch kunt inzetten. Daarom heb ik ook certificaten behaald als Scrum Master (PSM I) en binnen het domein van Toegepaste Psychologie. De combinatie van mijn kennis en mijn pragmatische aanpak zorgen ervoor dat ik vol vertrouwen bedrijven verder kan helpen met hun communicatiedoelen.

Samen sta je sterk

Tijdens online communicatieprojecten – groot of klein – probeer ik te betrekken, verbinden en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Mijn filosofie is dat communicatie geen product is van de daarvoor aangewezen afdeling; de hele organisatie is eigenaar. En je kunt pas een verschil maken als iedereen die iets uitdraagt namens de organisatie wordt betrokken. Bijvoorbeeld tijdens de co-creatiesessies die ik voor opdrachtgevers op maat maak. Daarnaast kun je er nooit vanuit gaan dat één persoon alles weet; dat geldt ook voor mijzelf. Ik zet me er daarom graag voor in om de juiste mensen aan te haken, binnen en buiten de organisatie. Mijn netwerk van webontwikkelaars, designers en online marketeers is stabiel en draagt bij aan de resultaten die we met elkaar neerzetten. En daar draait het uiteindelijk om, toch?

Ontmoet mijn klanten

Heb jij een MKB en kun je hulp gebruiken bij je online communicatie?

Ik spreek graag de mogelijkheden met je door!