Tekstschrijver freelance
voor cases over IT, adoptie en kennisdeling

Referentiecases over IT

Wortell is een IT-dienstverlener die de moderne werkplek implementeert door middel van trajecten waarin de nieuwste technologieën worden aangeboden. Wortell schakelt mij als tekstschrijver freelance in om referentiecases te schrijven over hun klanten. Ik interview de klanten telefonisch, schrijf hierover een toegankelijke case en verwerk feedback van de klant en van Wortell. Hoewel het onderwerp altijd om IT draait, verschilt de insteek elke keer: van innovatie tot kennisdeling en adoptie onder medewerkers. Ik krijg de vrijheid om die insteek zelf te bepalen op basis van de briefing en de input van de klanten van Wortell.

Simone aan het woord:

“Karen is voor Wortell al jaren de vaste tekstschrijver freelance voor referentiecases. Dat zijn IT-cases binnen verschillende sectoren van onderwijs, zorg tot aan de zakelijke dienstverlening. Copywriting is een specialisme en vak op zich en als je geen tekstschrijver in huis hebt, is het onwijs fijn om dit te kunnen uitbesteden wanneer hier behoefte aan is.
Karen is punctueel en flexibel. Ze geeft de nodige updates van haar kant zodat we precies weten waar we aan toe zijn qua timing en oplevering. Daarnaast kunnen zaken soms anders lopen dan gepland en ook op zulke momenten is Karen flexibel.”
Bezoek website Wortell

Heb jij een MKB en kun je hulp gebruiken bij je online communicatie?

Ik spreek graag de mogelijkheden met je door!