Tekstschrijver SEO over Agile werken
en Strategisch Informatiemanagement

Vindbare blogs over Agile werken
en Functioneel Beheer

Gladwell Academy is een opleider die gelooft in transformatie door educatie. Dit is ook doorvertaald naar hun online communicatie: regelmatig deelt Gladwell Academy blogs over de onderwerpen van hun trainingen. Ik werd als tekstschrijver SEO gevraagd om meerdere blogs te schrijven over de Product Owner, Scrum Master, Agile Coach en Strategisch Informatiemanagement. Online vindbaarheid speelde voor deze blogs een grote rol, dus de voorwaarden voor SEO werden in de teksten geïntegreerd. Ook schreef ik blogs over Functioneel Beheer voor verspreiding binnen het netwerk van Gladwell Academy en IV-experts.com. Voor alle blogs nam ik een telefonisch interview af bij een van de consultants of trainers, ook gebaseerd op mijn eigen ervaringen in het veld. Vervolgens schreef ik een lopend en begrijpelijk blog, dat goed inspeelt op de informatiebehoefte van de doelgroep.

Floris aan het woord

“Karen heeft ons als tekstschrijver SEO geholpen met het op papier zetten van verschillende blogseries over Agile werken. Daarbij werden de verschillende rollen (Product Owner, Scrum Master & Agile Coach) als uitgangspunt genomen.
Karen schrijft op een manier die te begrijpen is voor iedereen. Ze communiceert erg prettig en levert de artikelen tijdig af conform de afspraken.”

Bezoek website Gladwell Academy

Heb jij een MKB en kun je hulp gebruiken bij je online communicatie?

Ik spreek graag de mogelijkheden met je door!