Over KM

Dit is Karen Metselaar

In oktober 2014 sprong ik in het diepe met Karen Schrijft; na een paar jaar als parttime copywriter, besloot ik de grote stap te zetten en mij volledig op mijn onderneming te richten. Het eerste succesvolle jaar leverde een belangrijke ontdekking op: ik ben geen tekstschrijver. Althans, niet uitsluitend. Vele leuke opdrachtgevers met interessante projecten hebben mij geholpen om verder te ontwikkelen. Steeds vaker kruip ik in de rol van marketingadviseur en projectmanager. En die jas zit als gegoten! Als tekstschrijver, marketingadviseur en projectmanager ben ik commercieel breed inzetbaar. Door die rollen te combineren, te bundelen en te versterken, kan ik nog meer van toegevoegde waarde zijn voor mijn opdrachtgevers. En daar word ik blij van!

Vertel mij meer!
Een jaar ondernemen met een duidelijke conclusie: Karen Schrijft dekt de lading niet meer. Daarom besloot ik op 1 oktober 2015 onder mijn eigen naam verder te gaan: Karen Metselaar. Rechttoe rechtaan en altijd op zoek naar inspiratie. Dat blijft immers een centrale rol spelen in mijn dienstverlening: het verhaal van ondernemers en bedrijven.

Mijn achtergrond

Door mijn achtergrond in marketing en communicatie is strategisch en structureel werken voor mij vanzelfsprekend. Mijn affiniteit met technologische ontwikkelingen en mijn werkervaring in de ICT en softwareontwikkeling zorgen ervoor dat ik de waarde van Search Engine Optimization (SEO) begrijp en online vindbaarheid kan verbeteren. Dankzij diezelfde werkervaring heb ik ook de kennis en kunde in huis gehaald om als projectmanager of scrum master op te treden. Wat centraal staat in mijn werk, is de passie van mijn opdrachtgevers. Deze passie werkt namelijk aanstekelijk. Ik wil hun drijfveren op zo’n manier verwoorden en verspreiden dat hun doelgroep geprikkeld wordt. Het inspireert mij wanneer opdrachtgevers zeggen: “Je slaat de spijker op de kop.” Of nog beter: “Karen, ik heb er geen woorden voor.” In die gevallen zegt stilte soms genoeg.

Ben je op zoek naar een copywriter, marketingadviseur of projectmanager?
Ik vertel graag hoe ik voor jouw onderneming van betekenis kan zijn!

Neem contact op!

Ben je op zoek naar een copywriter, marketingadviseur of projectmanager?
Ik vertel graag hoe ik voor jouw onderneming van betekenis kan zijn!

Contact