Over KM

Dit is Karen Metselaar

In oktober 2014 sprong ik in het diepe als freelance tekstschrijver; na een paar jaar als parttime copywriter, besloot ik de grote stap te zetten en mij volledig op mijn onderneming te richten. Het eerste succesvolle jaar leverde een belangrijke ontdekking op: ik ben geen tekstschrijver. Althans, niet uitsluitend. Vele leuke opdrachtgevers met interessante projecten hebben mij geholpen om verder te ontwikkelen. Steeds vaker kruip ik in de rol van online communicatiestrateeg en scrum master. En die jas zit als gegoten! Als communicatiestrateeg, agile projectmanager en copywriter ben ik commercieel breed inzetbaar. Door die rollen te combineren, te bundelen en te versterken, kan ik nog meer van toegevoegde waarde zijn voor mijn opdrachtgevers. En daar doe ik het voor!

Direct contact opnemen
What you see is what you get. Geen hippe bedrijfsnamen, maar gewoon: Karen Metselaar. Rechttoe rechtaan en altijd op zoek naar inspiratie. Dat blijft immers een centrale rol spelen in mijn dienstverlening: het verhaal van ondernemers en bedrijven én de strategische inzet van deze eigen DNA.

Mijn achtergrond

Door mijn achtergrond in marketing en communicatie is strategisch en structureel werken voor mij vanzelfsprekend. Mijn affiniteit met technologische ontwikkelingen en mijn werkervaring in de ICT en softwareontwikkeling zorgen ervoor dat ik de waarde van Search Engine Optimization (SEO) begrijp en online vindbaarheid kan verbeteren. Dankzij diezelfde werkervaring heb ik ook de kennis en kunde in huis gehaald om als projectmanager of scrum master op te treden. Wat centraal staat in mijn werk, is het DNA van mijn opdrachtgevers. Ik wil hun bestaansrecht op zo’n manier verwoorden en verspreiden dat hun doelgroep geprikkeld wordt.

Ben je op zoek naar een online communicatiestrateeg, scrum master of copywriter?
Ik vertel graag hoe ik voor jouw onderneming van betekenis kan zijn!

Neem contact op!

Ben je op zoek naar een online communicatiestrateeg, scrum master of copywriter?
Ik vertel graag hoe ik voor jouw onderneming van betekenis kan zijn!

Contact